Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

І нігтів не шкода – школяр встановив світовий рекорд із очищення мандаринів (ВІДЕО)

Важливо

Британець 11-річний Тейлор Кемп встановив світовий рекорд із чищення мандаринів на швидкість. Він впорався лише із чотирма фруктами, однак цього виявлося достатньо для потрапляння у Книгу рекордів Гіннеса.

Про це повідомляє офіційний сайт Книги.

Все почалося з того, що британське радіо Absolute Radio разом із Книгою рекордів Гіннеса та іншими партнерами запустило проєкт із пошуку талановитих дітей віком до 16 років.

Вони закликали надати ідеї для можливих рекордів, про які раніше ніхто не чув. Проєкт ще триває, але увагу організаторів однозначно привернула наступна ідея для рекорду: “максимальна кількість очищених мандаринів за хвилину, не менше чотирьох”.

Організатори самі спробували себе у цій вправі, а представник Книги навіть Марк Маккінлі посміявся, що влаштує такий челендж двом своїм синам.

Потім організатори запросили слухачів радіо спробувати себе у цьому рекорді.

Зрештою, вибір пав на Тейлора Кемпа із міста Йорк, і його запросили до участі у шоу.

“Мій син обожнює мандарини. Ми знаходимо шкірочки повсюди”, – каже мама Тейлора.

Під час пробного етапу хлопчик очистив майже вісім мандаринів. Проте, коли дійшла участь до секундоміра, він зміг очистити лише чотири у кожній із трьох спроб.

Проте Тейлор все рівно пішов додому із почесним званням рекордсмена книги рекордів Гіннеса і жартівливим званням “Головний із очищення від шкірок” (Master Peeler в оригіналі).

Особливо кумедно спостерігати, як організатори коментують рекорд, вигукуючи “ого, дивися, яку техніку він використовує”, коли хлопчик зубами надшукує шкірку. “Давай Тейлор! Ого, які бризки соку! Це просто вибух!”.

Як повідомляло BitukMedia, 19-річна Ліша Дахор із Нігерії подала заявку на встановлення рекорду Гіннеса – вона безперервно фарбувала жінкам нігті протягом 72 годин. За цей час дівчина вкрила лаком 4 тис. нігтів. Так хоче підтримати юних матерів, які виховують дітей без батька, як і вона.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі