Понеділок, 16 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Родина диких кабанів відібрала у школяра рюкзак – його повернули сміливці (ВІДЕО)

Важливо

Подія сталася 13 травня у польській столиці Варшаві. Школяр стояв на зупинці транспорту разом із мамою. Його рюкзаком зацікавилися дикі кабани. Проте нагодився поляк на авто, який відібрав рюкзак у тварин та повернув господарю.

Про це повідомляють Widomosci.

Інцидент відбувся в районі Бялоленка – там поруч знаходиться невеликий ліс. Ймовірно, звідти і прибігли кабани.

Як видно на відео, до рюкзака школяра підходить малеча а намагається його смикати. Хтось із дорослих особин теж береться до справи. Кажуть, що спочатку речі хлопчика поцупив таки хтось із кабанів-батьків.

Один із водіїв, що проїжджав повз, зупинив машину та спробував забрати рюкзак і тварин. Нагодився й інший чоловік – він видава гучні звуки, намагаючись відлякати тварин.

Зрештою рюкзак повернувся до хлопчика. Варто відзначити, що чоловік дуже ризикував, оскільки дикі кабани – доволі буйні і небезпечні створіння.

А місцеві скаржаться, що тварини приносять збитки уже кілька років – вони навіть заходять до закритих подвір’їв, нищать там газони та влаштовують гармидер.

Місцевих закликають не годувати кабанів – раніше були випадки, коли діти годували їх бутербродами, тож тепер тварини самі приходять по “своє”. Також влада закликає взагалі не лишати рештки їжі на вулицях.

Як повідомляло BitukMedia, Тіффані та Грегорі, подружжя з бельгійського регіону Валлонія, ділять дах з врятованим диким кабаном на ім’я Оскар. І так вже більше року. Кажуть, прив’язалися один до одного.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі