Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Оце спритність – зловмисники викрали 306 корів за 12 днів

Важливо

Троє чоловіків понадилися на віддалену ферму у Австралії і 12 днів крали звідти коровів. Використовували для цього навіть вертольоти. Загалом зловмисникам вдалося викратися 306 корів загальною вартістю близько $165,2 тис. Зараз чоловіків заарештували.

Про це повідомляє New York Post.

Події сталися у жовтні 2022-го на великій фермі – як кажуть у Австралії, “станції скотарства” – під назвою Louisa Downs  чи просто “Луїза”. “Станція” приблизно відповідає американському поняттю “ранчо”. Особливістю таких ферм є величезний розмір пасовищ. А сама ферма окрім житлових та господарських приміщень може мати школу, бар, магазин тощо, адже розташовується далеко від міст, є ізольованою.

Зловмисники розбили поруч із Louisa Downs  табір та навіть використали землерийну техніку, аби побудувати дорогу до сусідньої ферми – Mount Pierre Pastoral. При чому там стверджують, що не надавали дозволу чоловікам на збір чужої худоби.

У період із 12 по 24 жовтня 2022 р. один із зловмисників ганяв корів по посавищу аж на двох різних вертольотах, в той час як його команда внизу ловила тварин на автомобілях-багі.

Потім зібраних на околиці Mount Pierre Pastoral корів розвозили та продавали в різних місцях, відверто заявляючи, що це корови із “Луїзи”.

16 квітня цього року 42-річному чоловікові із півночі Австралії, а також 41-річному та 39-річному спільникам було оголошене звинувачення у крадіжці, повідомила поліція.

Як повідомляло BitukMedia, нещодавно із центру порятунку тварин на британському острові Гернсі втекло стадо корів. Трохи погулявши, тварини самі повернулися до волонтерів. Ті дивуються – таке відбувається не вперше і не лише із коровами.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі