Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Ніндзя на даху”: жінка близько року жила під вивіскою супермаркету (ВІДЕО)

Важливо

У Мічигані (США) виявили жінку, яка мешкала під вивіскою на даху супермаркету Family Fare. Вона залишалася непоміченою майже рік, хоча за цей час встигла зробити ремонт та провести електрику в своє житло.

Про це повідомляє NBC News.

Американка, чия особа не розкривається, жила у невеликому приміщенні з саморобним ремонтом. Кімната мала близько 4,5 м завдовжки, 1,5 м завширшки і 2,4 м заввишки у верхній точці конусоподібного даху. Всередині були підлога, холодильник, комп’ютер, письмовий стіл, принтер та комора з продуктами.

Як жінка піднімалася у свій будинок і вносила туди техніку, залишається невідомим. За цю здатність поліцейські прозвали її “ніндзя на даху”. Жінка не розкрила правоохоронців свого секрету.

Поліція стверджує, що американці ніхто не давав права жити тут. “Домівку” випадково виявили співробітники супермаркету, коли вирішили перевірити стан дроту, що веде на дах.

Жінка покинула приміщення без суперечок та відмовилася від допомоги. Офіційного звинувачення їй не висунули. Куди подалась безпритульна невідомо.

Як розповідало раніше BitukMedia, у Шанхаї, одному з найбільших міст Китаю, за день здали в оренду крихітну квартирку площею близько п’яти квадратних метрів. “Будьте обережні, приймаючи душ, інакше ваша постіль намокне”, – попередив агент з нерухомості. У мегаполісі гостро бракує житла за доступною ціною.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі