Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Захована між рядків: подарункову пляшку вина не запитували три місяці. Чому?

Важливо

Пляшку вина у подарунок прописала у тексті своєї політики конфіденційності некомерційна організація Tax Policy Associates. На приємний бонус не звертали уваги цілих три місяці. Так в компанії з’ясували, що майже ніхто не читає умови цілком.

Про це пише BBC.

У лютому організація Tax Policy Associates додала до тексту політики конфіденційності рядок: “Ми відправимо пляшку гарного вина першій людині, яка це прочитає”.

Минуло три місяці поки на цей пункт відреагувала одна людина! Іронія ще й в тому, що це був навіть не клієнт, а працівник іншої компанії. Він прочитав текст цілком, тому що шукав приклад добре складеної політики конфіденційності.

Як пояснив керівник Tax Policy Associates Ден Найдл, він вирішив додати пункт із вином із почуття “дитячого протесту”. В такий незвичайний спосіб він виступив “проти того, що компанії зобовʼязані мати політику конфіденційності, хоча ніхто її не читає”.

Крім того, його надихнув гурт Van Halen. У своєму рейдері музиканти прописали вимогу про те, щоб з їхнього M&M’s прибирали всі коричневі драже. Це була спроба з’ясувати, чи читають райдери, які часто включали складні технічні інструкції, організатори турів. “Це була блискуча стратегія, щоб побачити, наскільки уважні люди”, — сказав Найдл.

За його словами, тепер вони з’ясували, що клієнти справді не читають політику конфіденційності. “Кожна найменша кав’ярня повинна мати політику конфіденційності на своєму сайті, це божевілля”, – сказав Найдл, зазначивши, що компанії “марно витрачають гроші”, коли складають ці документи.

У Великій Британії будь-яка компанія, яка зберігає персональні дані, включно з малим бізнесом та благодійними організаціями, повинна мати політику конфіденційності. Це ключова вимога відповідно до Загального регламенту захисту даних країни від 2018 року (GDPR).

Що стосується “хорошого вина”, про яке йдеться в тексті, уважному щасливцю в якості винагороди прислали пляшку Château de Sales 2013/14, Pomerol.

Як розповідало раніше ВitukMedia, заради реклами можливостей свого нового планшета Apple знищила під величезним гідравлічним пресом велику кількість музичних інструментів та обладнання. Однак ролик “не зайшов”, натомість викликав хвилю гніву у простих музикантів та селебріті.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі