П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Вистачило місця для кавоварки і комп’ютера – жінка жила всередині рекламного знаку

Важливо

Поліція американського штату Мічиган зі здивуванням обшукала рекламну вивіску місцевої бакалії. Конструкція має форму будиночка і знаходиться на даху крамниці мережі Family Fare. Всередині знайшли 34-річну безпритульну жінку. “Співродичка” шведського Карлсона спромоглася облаштувати собі комфортне житло із кавоваркою та комп’ютером. Так прожила майже рік.

Про це повідомляє АВС News.

Вивіска магазину у місті Мідланд стала зручним прихистком, адже має 1,5 завширшки і 2,4 м заввишки, має двері та туди можна потрапити із даху (на фото).

Всередині “житла” копи виявили одяг, комп’ютер, кавоварку та навіть принтер. Також жінка, ім’я, якої не називають, мала невеличкий столик.

При цьому постійної роботи жінка не має і працювала, де доведеться.

Електрику вона отримувала через шнур живлення, підключений до розетки на даху.

Як потрапляла на дах, жінка не зізнається (цікаво, вони пробували пошукати пропеллер? чи, можливо, реактивний ранець? – BitukMedia). Але слідів драбини копи не виявили.

Компанія Family Fare, якій належить магазин, не стала писати заяву на жінку. Жінка, у свою чергу, швидко погодилася покинути своє “житло”. Їй надали інформацію про центри допомоги безхатькам.

Як повідомляло BitukMedia, у США під час сортування пожертв у притулку для безхатьків знайшли унікальні кросівки. Взуття пошили спеціально для відомого американського режисера – він мав зʼявитись в них на церемонії “Оскара”. Тепер приблизна вартість знахідки оцінюється в 20 тис. доларів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі