Site icon Bituk Media

А за скільки встигли перед Пасхою ви? – жінка встановила рекорд зі швидкості миття вікон (ВІДЕО)

Скрін із відео

33-річна британка Алісія Берроуз встановила рекорд Гіннеса – помила три офісні вікна за 16,13 сек. Це у них сімейне – її батько – теж рекордсмен із миття вікон.

Про це повіомляє UPI.

Алісія помила три квадратні вікна зі стороною 114.3 см лише на 0,15 сек. швидше, ніж попередня жінка-рекордсменка. Сталося це 13 березня на Manchester Cleaning Show.

Жінка каже, завжди пишалася своїм татом, якого показували по телебаченню як власника таких же рекордів, а зараз він просто на сьому небі від її досягнення. При тому, каже Алісія, вона ніколи не була професійною мийницею вікон.

Натомість її батько, Террі “Турбо” Берроуз є професійним мийником вікон у Лондоні. Він багато разів ставив нові рекорди зі швидкістю миття скла починаючии із 1997 року. Наприклад, у 2009-му він спромігся це зробити за 9.14 секунди.

13 березня Террі був на змаганнях і підтримував доньку.

Тепер публіка хоче, аби Алісія вигадала і собі якийсь псевдонім. А вона обіцяє стати ще більш спритнішою і бити власні рекорди у митті вікон.

Як повідомляло BitukMedia, 19-річна Ліша Дахор із Нігерії подала заявку на встановлення рекорду Гіннеса – вона безперервно фарбувала жінкам нігті протягом 72 годин. За цей час дівчина вкрила лаком 4 тис. нігтів. Так хоче підтримати юних матерів, які виховують дітей без батька, як і вона.