Site icon Bituk Media

“Монстр” у дитячій кімнаті виявився роєм із 50 тис. бджіл (ВІДЕО)

Ілюстрація створена за допомогою Leonardo AI

Американка Ешлі Класс із Північної Кароліни пригадує, що її трирічна донька розповідала про монстрів у своїй спальні. Як з’ясувалося, у стіні у кімнаті дівчинки жив рій із 50 тис. бджіл.

Про це розповідає SkyNews.

Родина Ешлі та її доньки живе у старому 100-річному будинку.

Жінка пригадує, що одного разу навіть дала донці пляшку із водою і сказала, що то “спрей від монстрів”, аби дівчинка не боялася. Але одне дня побачила бджіл, що кружляли довкола димової труби і викликала дезінсекторів.

Ті виявили, що “монстром” був рій із 50 тис бджіл всередини стіни кімнати. Відео жінка опублікувала у TikTok. На відео видно зйомка через термокамеру, а потім через звичайну лінзу.

Як пояснили спеціалісти, бджоли жили у стіні будинку вісім місяців. Вага вощини разом із зібраним ними медом склала 45,3 кг.

Але це не все. Потім знайшли ще один рій у стіні – і там було ще 10 тис. комах.

Дезінсектор Кертіс Коллінз, який прибирає рої із будинків уже шість років, каже – бачить перший раз, щоб гніздо простягалося від підлоги до стелі.

Як повідомляло BitukMedia, американка, ім’я якої не називають, отримала 75 укусів від бджіл-убивць, намагаючись захистити своїх дітей. Родина зупинилася для фото і потривожили агресивних комах у містечку Бакай-Веллі у штаті Аризона.