Site icon Bituk Media

“Ми як підлітки”: шкільні закохані зустрілися через 70 років і знову разом

Білл Хассінгер і Джоан Блаккан у старшій школі після випускного вечора та зараз. Фото - COURTESY OF JOANNE BLAKKAN, COURTESY OF FRANK LOOMIS

У США колишні шкільні закохані зустрілися через понад 70 років. Кожен йшов своїм шляхом, але через десятиліття, коли вони вже не шукали кохання, знову знайшли його одне з одним. Двоє дуже літніх людей впевнені, що решту життя проведуть разом.

Про це розповідає People.

90-річний Білл Хассінгер та 92-річна Джоан Блаккан зі штату Мічиган познайомилися у школі в юному віці. Вони були закохані один в одного і вважали себе парою, поки Блаккан не закінчила школу і не поїхала на навчання в коледж. То був 1949 рік. Пізніше вона вийшла заміж за іншого чоловіка і народила трьох дітей, овдовіла. А Хассінгер тим часом відслужив в армії, потім теж одружився, в сімʼї народилися троє дітей. У 2021 році після 68 років шлюбу його дружина пішла з життя.

У 2022 році Джоан Блаккан шукала однокласників, щоб влаштувати зустріч випускників, і раптово згадала про своє перше кохання. Вона вирішила зв’язатися з Хассінгером – поспілкуватись, дізнатися, як склалося його життя. Виявилось, що чоловік живе у сусідньому місті і пішов у відставку в чині підполковника поліції штату Мічиган. Після телефонної розмови пара зустрілася за обідом.

За словами Хассінгера, він помітив, як постаріла його колишня кохана, проте для нього вона залишилася такою ж яскравою і життєрадісною, як і багато десятиліть тому.

Невдовзі літні люди зрозуміли, що наново закохуються один одного, і знову стали парою. “Ми закохані так само сильно і навіть більше, ніж коли ми були підлітками”, – зізнається Хассінгер. “Колись наші шляхи розійшлись”, — ділиться жінка. “Я жила сама весь цей час і точно не шукала кохання або чоловіка. Мене все влаштовувало. Але він завжди був у моїй пам’яті. Я любила цього хлопця”.

Тепер ці двоє проводять разом кожні вихідні. Закохані грають у настільні ігри, вирішують головоломки, здійснюють прогулянки та насолоджуються товариством один одного. Білл і Джоан впевнені, що решту життя проведуть разом. Найближчим часом вони планують переїхати в один будинок або житловий комплекс для пенсіонерів.

Фото – COURTESY OF LINDA BLAKKAN

Лінда, донька Джоан Блаккан, розповіла, що в дитинстві її мама ніколи не згадувала про Хассінгера, але вона пам’ятає, як малою бачила блискучий зелений браслет у скриньці з коштовностями своєї матері. І лише зараз вона дізналася, що Хассінгер подарував його своїй коханій на день народження. Тоді обидва навчались у старшій школі.

Браслет, який Білл Хассінгер подарував Джоан Блаккан на день народження, коли вони були в старшій школі. Фото – COURTESY OF LINDA BLAKKAN

“Вірте чи ні, але ми закохані в нашому віці”, — каже 92-річна Блаккан. “Я хочу його обіймів і поцілунків, і він відчуває те саме. Це так само, як коли ми були підлітками”.

Як розповідало раніше BitukMedia, 79-річний чоловік і 78-річна жінка знайшли один одного та одружилися через 60 років після розірваних заручин. Коли вони були молодими, проти їхнього союзу виступили батьки нареченої. Але від долі не втечеш.