Site icon Bituk Media

Кабан з Едиповим комплексом: подружжя прихистило в себе вдома лісового звіра (ВІДЕО)

Фото - Reuters

Тіффані та Грегорі, подружжя з бельгійського регіону Валлонія, ділять дах з врятованим диким кабаном на ім’я Оскар. І так вже більше року. Кажуть, прив’язалися один до одного.

Про це розповідає Reuters.

Все почалося з полювання, коли Грегорі Гійо приніс додому 700-грамове порося кабана, якого знайшли його собаки. Це сталось 6-го грудня, в День Святого Миколая, і чоловіку не стало духу просто так залишити безпорадну тварину в дикій природі, де вона, швидше за все, загинула б сама. Не дивно, що Гійо приніс малого додому…

Відтоді минув рік. Лісовий знайда важить вже 80 кг. І він все ще з сімʼєю. Щоправда, тепер має власний диван, подушки та ковдру. “Ми не планували тримати його тут, тільки врятувати, а потім звільнити, але ми прив’язалися до нього”, – пояснює дружина Гійо Тіффані П’єр.

Одного разу Оскара відвезли на освітню ферму, але він взявся бойкотувати – відмовлявся їсти і буквально морив себе голодом. Вже за тиждень подружжю Гійо зателефонували з проханням забрати свого кабана.

За словами Грегорі, вже тоді стало зрозуміло: якщо вони поїдуть за Оскаром, то вже ніколи більше не зможуть його відпустити.

Відтоді в Оскара чудовий апетит: щодня він з’їдає від 1,5 до 2 кг їжі (переважно це овочі та сухарі), хоча іноді не відмовляється і від солодощів. А було й таке, що спокусився на вудку.

Однорічний кабан справді став частиною родини. Гійо взяли Оскара у свій дім, і хоча їм довелося адаптуватися до його поведінки, своє життя без цієї тварини вони вже не уявляють.

Оскар ревно оберігає свої особисті кордони: коли хтось з гостей наближається надто близько до його кубельця, він підводиться і починає гарчати. Його “мама” і “тато” обов’язково пояснюють усім, що це просто дикі інстинкти.

Вже зараз Оскар неймовірно сильний і він досі росте. Очікується, що за рік він важитиме вже 120 кг.

Кабани відомі своїм розумом і надзвичайно сильним нюхом, і Оскар – не виняток. Коли він відчуває запах чогось їстівного в шафі, не зупиниться ні перед чим, щоб дістатися до нього. Ось чому господарі ніколи не залишають їжу там, де кабан може її дістати, а також зняли ручки з усіх шаф.

Кабан добре пристосувався до життя у приміщенні. Він завжди попереджає господарів, якщо йому потрібно в туалет, аби його випустили надвір. А коли повертається до хати, то не заперечує, щоби йому почистили копита.

“Я сплю з ним на дивані, — розповідає Тіффані. – Він не вміє спати один, навіть коли я приймаю душ, йому іноді важко. Грегорі спить сам нагорі, я думаю, що Оскар певним чином має Едипів комплекс”.

Фото – Reuters

“Можливо, це була не найкраща моя ідея”, – жартує Грегорі про рішення взяти в дім дикого кабана, але вже не уявляє свого життя без цього звіра. Вони з Тіффані ще не мають дітей, тому всіляко балують свого улюбленця.

Як розповідало раніше BitukMedia, стадо німецьких корів всиновило порося дикого кабана, яке, як припускають, відбилось від родичів.