Site icon Bituk Media

Допитлива лисиця поцупила смартфон у зоозахисника та назнімала відео

Скрін із відео

Фотограф та зоозахисник із Британії Бен Фіцкоста хотів допомогти лисиці, яку вважав пораненою. Він залишив смартфон на землі, аби зняти процес. Тварина поцупила пристрій і зняла відео своєї пробіжки лісом.

Про це повідомляє UPI.

Бен волонтерить у Королівському товаристві захисту тварин від жорстокого поводження. Його викликали в один із лісів, повідомивши, що побачила поранену лисицю. Відомо, що у лісі живуть дві лисиці. І Бен помилився із пацієнткою.

“Я встановив телефон і приготувався зловити лисицю за допомогою їжі та хапача. Але лис підбіг, схопив телефон й утік із ним”, – розповідає чоловік.

На щастя для зоозахисника, лис утік недалеко, у найближчі кущі, і почав там обнюхувати телефон. Але відео, яке у неї вийшло, Бена потішило.

Він спіймав тварину за допомогою хапача та відібрав смартфон. Потім таки зміг знайти травмовану лисицю на надати їй допомогу. У неї виявилося запалення лапи через стару травму. Зараз вона перебуває у спеціальній лікарні.

Як повідомляло BitukMedia, американка Емі Холт із міста Норт-Бенд штату Вашингтон поділилася кумедними кадрами із камери відеоспостереження. У її дім намагався потрапити ведмідь. Після наполегливих спроб пролізти через дверцята для собаки, він здався і повернувся у природу.