Site icon Bituk Media

Під Києвом комунальник врятував собаку із крижаної річки

Скрін із відео

В Ірпені під Києвом працівник комунального підприємства “Управління благоустрою міста” Віктор Школьник врятував собаку місцевої мешканки. Чоловік голим зайшов у вкритою кригою річку Ірпінь, аби витягти чотирилапого. Температура повітря була -13 градусів.

Про це повідомляє КП «Управління благоустрою міста» Ірпінської міської ради у Facebook.

Як видно на відео, чоловік роздягнувся до спіднього одягу, перевірив кригу на міцність та, лігши на неї животом, спробував дістати собаку, котрий больбався у воді. Однак крига поламалаися і, чоловікові все рівно довелося залізти у воду, аби взяти тварину за повідок і допомогти вибратися на берег.

“Не вагаючись ні хвилини, він врятував собаку з крижаної води на набережній Ірпеня при -13 градусів”, – пишуть у Ірпінській міській раді.

“Вітя, ти герой!” – коментує вчинок власниця собаки.

Там просять пильно ставитися до улюбленців у зимову пору:

“Будь ласка, слідкуйте за своїми домашніми улюбленцями та не випускайте їх на вулицю без нагляду, особливо в районах водойм”.

Як розповідало BitukMedia, пес із кличкою Боніфацій після підриву росіянами Каховської ГЕС вибрався на пліт та доплив аж до Одеської області. Врятованого безхатька забрала родина із Польщі.