Site icon Bituk Media

Королева краси співала п’ять діб поспіль, щоб побити світовий рекорд (ВІДЕО)

Фото: Скрін із відео

Колишня королева краси Гани Афуа Асантева майже безперервно співала протягом п’яти діб поспіль, аби встановити світовий рекорд Гіннеса. Загалом виступ жінки тривав 126 год і 52 хв.

Про це повідомляє UPI.

Афуа народилася у 1990-му. Більшість часу вона працювала як журналістка у Гані. Є засновницею місцевої премії “Надзвичайна жінка”, реаліті-шоу про моделей Pose For Africa та конкурсу краси для дітей віком від 7 до 13 років Miss Kidi Ghana.

Для встановлення рекорду, Афуа виконала 125 пісень. За правилами Книги рекордів Гіннеса, вона отримувала можливість перепочити 5 хв кожну годину і 20 хв кожні чотири години.

Вона почала співати на Святвечір Різдва і закінчила п’ятьма днями пізніше. Жінка спробувала побити рекорд у 105 годин, встановлений індійським музикантом Сунілом Вагмаре у 2012 році. Тепер запис виступу Афуа оцінять експерти.

Як розповідало BitukMedia, 16-річна Срушті Судхір Джагтап із Індії встановила світовий рекорд, протанцювавши 127 годин (це майже 5,5 діб). Дівчина виконувала традиційний танець і робила лише короткі перерви для відпочинку.