Site icon Bituk Media

Оце ажіотаж – охочі подивитися “Конотопську відьму” обвалили сайт театру у гонитві за квитками

Фото: http://ft.org.ua/

Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка оголосив про продаж квитків на популярну виставу “Конотопська відьма”. Бажаючих виявилося стільки, що сайт театру не витримав. Там приносять вибачення, кажуть – не розрахували.

Про це повідомляє театр на сторінці у Facebook.

У коментарі до допису користувачі соцмереж розкритикували театр – кажуть, дарма опублікували точну дату продажу квитків на січень наступного року. Крім того, дехто припускає, що співробітники театру перепродують квитки на популярне дійство.

Люди у коментарях просять показувати виставу частіше та повернути “Енеїду” Котляревського – кажуть, у нинішні часи людям дуже потрібна енергія.

“Ми просимо вас, дорогі наші глядачі, набратися терпіння. Ми щиро раді, що вистава “Конотопська відьма” має такий попит, але глибоко засмучені через всі звинувачення в недобросовісному продажу квитків, які лунають на нашу адресу.Ми гратимемо цю виставу не один рік, запевняємо, всі охочі зможуть її побачити й не один раз”, – написали театрали.

Як розповідало BitukMedia, українську оперу GAIA-24 покажуть на відкритті Міжнародного фестивалю опери, музики та театру O.Festival в Нідерландах. Твір композиторів Іллі Разумейка та Романа Григоріва присвячений руйнівній діяльності людства та зокрема підриву Каховської ГЕС.