Site icon Bituk Media

Різниця була лише в одному – жінки листувалися 40 років, тепер зустрілися

Фото: Haley Briggs

Американки Крістел Олстон із міста Онтаріо, штат Каліфорнія, та Хейлі Бріґґс із містечка Даглассвіль, штат Пенсільванія, листувалися 40 років. Жінки живуть у різних кінцях країни на берегах різних океанів. Тепер зустрілися і кажуть – у спілкуванні нічого не змінилося.

Про це розповідає New York Post.

Жінки познайомилися у школі у 1980-ту. Тоді існував такий проєкт – кожному учневі учителі призначили майбутніх друга чи подругу і сказали листуватися. Ймовірно, директори й очікували, що у парах зав’яжеться тісна дружба, каже Олстон.

Тривалий час жінки писали одна одній листи від руки. Коли ж з’явилися соцмережі, спілкування стало простішим. Більш того, вони змогли слати одна одній свої фото, коли забажають.

“Думаю, ми думали одна про одну хоч коли контактували, хоч ні”, – каже Бріґґс.

“Ми писали одна одній про те, чим відрізняємося, і так вивчили одна одну. І це був новий досвід”, – каже Олстон.

Жінки збиралися зустрітися у 2020-му, щоб відзначити їхнє 50-річчя, але плани порушив коронавірусний карантин. Тепер же вони зустрілися у Пенсильванії за вечерею у ресторані італійської кухні.

Від зустрічі в реалі їх спілкування зовсім не змінилося, каже Олстон.

“Єдина різниця, яку була, – це те, що ми в одному місці в один і той же час”, – ділиться своїми враженнями жінка.

Як розповідало BitukMedia, Керол Болін отримала любовні листи, які її батько писав матері під час Другої світової. Ці листи знайшла інша пара 30 років тому.