Site icon Bituk Media

Пілот облетів усю планету, щоб повернути дівчинці ляльку

Фото: Rudy Dominguez

Пілот американських авіаліній Джеймс Данен облетів довкола світу, аби повернути ляльку Беатріс маленькій американці Валентіні Домінгес. Дівчинка загубила свою улюблену іграшку у японському Токіо.

Про це розповідає UPI.

Американці Руді і Селеста Домінгес вирушили у мандрівку на індонезійський острів Балі разом зі своєю донькою Валентіною. Коли ж вони повернулися до США, то з’ясували, що донька загубила свою улюблену ляльку Беатріс. Останній раз іграшку бачили у Токіо, де у них була пересадка.

“Вона приносить мені радість і вона моя найкраща подруга. Коли вона зникла, мені я почувалася, наче моє серце розбите”, – пригадує Валентіна втрату Беатріс.

Батьки написали про втрату ляльки у Facebook. Цей допис дивом дійшов до Данена. Пілот зв’язався із бюро знахідок компанії Turkish Airlines, послугами якої користувалася родина, і зміг знайти ляльку.

Данен особисто полетів в Японію і привіз Беатріс, при цьому робив фото у різних аеропортах, де вони зупинялися. Загалом вони подолали 9,5 тис. км.

“Я на сьомому небі! Я знаю, що Беатріс сердиться на мене, але я рада її знову побачити”, – каже Валентіна.

“Я справді радий, що зміг зробити для когось щось приємно”, – по-простому відповідає Данен.

Як розповідало BitukMedia, 4-річна американка Браяр Роуз всюди бере з собою моторошну ляльку. Дівчинка вподобала її у крамниці товарів для Хелловіну. Мати припускала, що люди можуть бути здивовані або налякані лялькою. Але останнє, чого вона очікувала, – абсолютно чужі люди будуть зачаровані.