Site icon Bituk Media

“Треба їхати негайно” – історія про свиню в колодязі стала вірусною у Tik-Tok

Фото: MidJourney

В українському Тік-Тоці популярності набрало відео, де двоє чоловіків колоритно обговорюють, як витягти свиню із криниці. Під одним лише відео близько 3 тис. коментарів. Користувачів, серед іншого, хвилювала долі свині, адже господар сказав, що її планували зарізати.

Журналісти ВВС розшукали героїв відео та дізналися про те, що сталося зі свинею.

На відео чути, як власник свині Андрій із села Степуки Лохвицької громади розповідає майстру, який чистить колодязі, про “дуже велике горе” – “порося” вагою близько 180 кг упало у криницю. Тепер кричить і невідомо, “чи зламало чи руку, чи ногу”.

Три частини відео розмістила у TikTok користувачка Янушка. Із трисерійоного триллера стає зрозуміло, що п’яні чоловіки вирішили витягати свиню, зачепивши її за ногу. Глибина колодязя, до речі, 24 м.

Журналісти ВВС поспілкувалися із майстром, який копає та чистить колодязі – Геннадієм Непомнящим із села Андріяшівка Сумської області.

Він зазнався, що його просто розіграли, і він це зрозумів одразу – адже свині вагою 180 кг важко піднятися на зруб. Але сільські чоловіки були напідпидку, адже розмова відбувалася перед “гробками” – поминальними днями.

Непомнящий розповідає, що спочатку повірив і був готовий їхати, але потім зрозумів, що це був жарт.

“Як свиня може впасти в колодязь? Голівка колодязя набагато вища рівня землі, як туди свиня потрапить така важка?”, – каже Непомнящий. Хоч і зізнається, що став знаменитістю і до нього приїжджає уже не один журналіст.

Геннадій розповідає, що розіграє влаштували знайомі і спеціально підмовили чоловіка, якого майстер не знає. А записав розмову 15-річний син куми.

Колодязі Геннадій копає і чистить із 1993 року. Каже – робота важка, внизу бракує повітря. За майже 30 років “кар’єри” витягав із колодязів мертвих собак та кіз.

Як повідомляло BitukMedia, 68-кілограмовий кнур Норберт із селища Буффало Гров в американському штаті Іллінойс навчився кататися на скейтборді і став місцевою знаменитістю. Опанував він таку науку за тиждень.