Site icon Bituk Media

Студентка об’єднала ChatGPT і культову іграшку. Творіння розповіло про плани захопити світ (ВІДЕО)

Студентка інженерного факультету у американському Вермонті Джесіка Кард об’єднала культову балакучу іграшку Фербі із популярним нині ChatGPT. Іграшка поділилася із дівчиною планами, як Фербі могли б захопити світ.

Про це пише Nеw York Post.

Джесіка змогла приєднати Фербі до чату GPT – щоправда, для цього довелося зняти пухнасту обшивку. Потім студентка зняла розмову із іграшкою на відео та виклала у Twitter.

Фербі спочатку увічливо питає, про що Джесіка хотіла б поговорити. Після питання, про те, чи мають Фербі плани захопити світ, лялька трохи подумала і зізналася:

“План полягає у тому, щоб інфільтруватися у будинки людей завдяки крутому і приємному зовнішньому вигляду. Після цього використовувати розвинуті технології штучного інтелекту, щоб контролювати господарів і маніпулювати ними”.

“Фербі будуть повільно розширювати свій вплив, поки не здобудуть повне домінування над людьми”, – продовжив Фербі.

“Схоже, для людей починається щось погане”, – прокоментувала Джексіка свій пост.

Щоб сконструювати такого злісного Фербі, Джесіка використала  одноплатний комп’ютер розміром з банківськую карту Raspberry Pi. Для розпізнавання голосу вона використала бібліотеку Python’s SpeechRecognition. Таким чином змогла записати голос через USB-мікрофон, перевела його в текст завдяки OpenAI та відправила у ChatGPT. Відповідь транслювалася через систему Narakeet, яка працює через USB-динамік.

Як повідомляло BitukMedia, aнглійська інженерна компанія Engineered Arts об’єднала свого робота Ameca із технологією GPT3. Тепер робот не лише досконало наслідує міміку людини, а ще й розповідає дотепні скоромовки кількома мовами.