Site icon Bituk Media

Чоловік побудував для жаби будиночок мрії – потім з’явилися пуголовки і вагітний опосум (ВІДЕО)

Фото: скрін із відео

Користувач TikTok, який називає себе Dazza, створив будиночок мрії для дикої жаби, яка вночі приходила на його паркан. Жаба, яку користувачі охрестили Фродрік, привела із собою друзів, і у них з’явилося потомство. Незвичною конструкцією зацікавилася і місцева самиця опосума.

Історію Dazza розповідає у своєму TikTok.

Все почалося з того, що до чоловіка на паркан вилізла жаба. Він вирішив спорудити їй будиночок – надрукував його за допомогою 3D-принтера. Спочатку він жабі не дуже подобався, але потім вона в ньому все ж оселилася.

Потім Dazza удосконалював його, керуючись порадами підписників у соцмережах. Зробив зручні сходи, басейн і клумбу з квітами. Коли будиночком зацікавився місцевий опосум, Dazza надрукував для жаби сховок. Але опосум лише пив воду із басейну. Все це чоловік фільмував на нічну камеру спостереження та виставляв у TikTok.

@unknowndazza

The Full Frod Story! It’s been a crazy journey from 0 to 60k people of Frodrick! Appreciate your ideas and support #Frodrick #startedfromthebottomnowwehere #FrodHouse

♬ Enemy feat. J.I.D. (from the series Arcane League of Legends) – Imagine Dragons
Зрештою, у жаб з’явилося потомство і нині паркан чоловіка нагадує більше елітне містечко для земноводних. А опосум виявився самицею. Тож користувачі мереж спочатку називали тварину Король Джуліан, а потім – Королева Джуліана. Вона навідується разом із дитинчам поїсти смаколики, які лишає Dazza.

Як повідомляло BitukMedia, pік тому контент-мейкер Сід Дваєр купив будинок із 10 морськими свинками – зараз їх увосьмеро більше. Він просто не знав, як зупинити їх розмноження. Але усіх залишив собі – за рік витратив на них близько $10 тис.