Site icon Bituk Media

Жінка помилилась номером і випадково знайшла собі чоловіка

Фото - @she_plusfive

Американка випадково знайшла свою долю, коли помилково відправила повідомлення не на той номер. Тепер Бренда Рівера Стернс сподівається, що її історія надихне інших “не відмовлятися від кохання”.

Історію з хеппі ендом розповідає Daily Mail.

У жовтні 2009 року Бренда Рівера Стернс, якій зараз 35 років, розіслала десятьом друзям цитату з Біблії. Невдовзі після цього з номера, який жінка вважала номером старої подруги, прийшла відповідь: “Амінь. Хто це?” Жінка відповіла розлого: “Це Бренда, ти знаєш мою сестру. Ти була сусідкою моєї мами”. А у відповідь отримала: “Ні, ми ніколи не зустрічались. Мене звати Ісайя Стернс”.

Пізніше Ісайя запропонував Бренді зателефонувати. В ході розмови з’ясувалось, що чоловік помилково отримав повідомлення від незнайомки лише через півгодини після того, як придбав новий телефонний номер. Приятельські відносини поступово переросли у закоханість.

Але перевірити почуття заважала відстань. Ісайя Стернс жив у штаті Джорджія –  за 1200 кілометрів від Бренди з Огайо. Так сталось, що в цьому штаті мешкала її мати Розі – вона й зустрілась першою з приятелем доньки. Після зустрічі за ланчем вона повідомила Бренді: “Ти вийдеш заміж за цього хлопця”. І як у воду дивилась!

У лютому 2010 року, через чотири місяці після випадкового знайомства, пара оголосила про заручини. У червні того ж року вони взяли шлюб. І відтоді Бренда та Ісайя разом вже понад 12 років, у них народилося шестеро дітей! Вони люблять свою історію, яка, на їхню думку, була “Божьим планом”.

Тепер Бренда Рівера Стернс впевнена, що помилкове смс-повідомлення було “вчинком долі”. Бренда, яка працює розробницею контенту, опублікувала в Інтернеті відео про їхню інтригуючу першу зустріч, яке зібрала понад два мільйони переглядів, і вона каже, що сподівається, що їхня історія кохання “надихне” інших “не відмовлятися від кохання”. 

Як розповідало раніше BitukMedia, у США 58-річний чоловік потрапив в аварію на мотоциклі і втратив пам’ять. Забувши 30 років свого життя і дітей, він наново закохався у свою дружину і зробив їй пропозицію.