Site icon Bituk Media

Волонтер із Маріуполя облаштував годівниці для тварин у Бахмуті

Фото: mykhailo.puryshev/Instagram

Український волонтер маріуполець Михайло Пуришев разом із інціативою UAnimals облаштував на вулиці годівниці для безпритульних тварин. Так будуть підгодовувати тих, кого під час евакуації лишили господарі.

Про це в Instagram повідомило видання ШоТам.

Михайло – батько чотирьох дітей. У найгарячіших точках він допомагає українським військовим, цивільним та тваринам. Чоловік возив під обстрілами гуманітарну допомогу до рідного міста, а дорогою на “материк” евакуював цивільних.

Потім волонтер відвідував Київщину, Харківщину та Херсонщину після деокупації.

“Мета нашої команди – допомагати, тваринам у тому числі. Це та людяність і піклування про інших, на основі якої українці боронять і відновлюють нашу країну. Сьогодні ми облаштували годівничку для безпритульних тварин у Бахмуті. Не всі люди змогли вивезти своїх улюбленців, тому будемо підтримувати тварин разом”, – написав Михайло у себе на сторінці.

Як повідомляло BitukMedia, pодина вчителів із Запоріжчини Костянтин Швець та Світлана Бован проводять із дітьми онлайн-заняття за 20 км від лінії фронту. Будинок їхній пошкоджений, іноді під час занять доводиться видертися на дах, аби отримати гарний сигнал, але це педагогів не спиняє.