Site icon Bituk Media

Арнольд Шварценеггер засвітився у кліпі Kalush Orchestra (ВІДЕО)

Фото - Instagram/schwarzenegger

Український гурт Kalush Orchestra потішив прихильників новою відеороботою. Йдеться про кліп на пісню Shchedryi Vechir. Музиканти випустили трек ще торік, а тепер презентували зняте у США відео. Воно примітне ще й тим, що в ньому засвітився Арнольд Шварценеггер.

Прем’єра кліпу відбулася на Youtube-каналі гурту.

Переможці “Євробачення-2022” зняли кліп на інтерпретацію відомої щедрівки на вулицях, де раніше бігали в культовій грі GTA.

“Коли ми були в США в турі, зняли відео на одну з наших пісень. Чисто на лайті, навіть не думали, що получиться такий крутий кліп. Раніше на цих вулицях бігали в грі GTA – San Andreas, а тепер зробили там нашу інтерпретацію Щедрівки, + завітали до Арнольда Шварценеггера в гості”, – розповів Олег Псюк.

Сюрпризом стала поява в кліпі американського актора Арнольда Шварценеггера. На початку кліпу він озвучує англійською потужне послання для України, а в кінці Залізний Арні говорить українською – “Щедрий вечір”.

“Це потужне послання до всього українського народу, особливо зараз, у цей дуже тяжкий час, кожен може мати мрію. І кожен може втілити її в реальність”, – сказав Шварценеггер.

Kalush Orchestra зустрілись з Шварценеггером восени минулого року – під час гастролей у США. Легендарний актор запросив українських музикантів до себе додому. На знак вдячності артисти подарували актору рожеву панамку, за якою Kalush Orchestra впізнають у всьому світі.

Як повідомляло раніше BitukMedia, гурт Kalush Orchestra та колоритний артист, учасник “Голосу країни” Козак Сіромаха випустили спільний вибуховий трек “Нумо Козаки” та кліп до нього. Пісня вийшла наснажливою.