Site icon Bituk Media

Жінка народила у старому автобусі, який вони з чоловіком зробили “лакшері”

Фото: Daily Mail

Пара Сем та Рейчел Дікс із британського Брістоля купили за океаном жовтий шкільний американський автобус. На те, щоб розкішно облаштувати його, витратили $42,5 тис. та 800 годин. Зрештою, Рейчел там навіть народила дитину.

Про це повідомляє Daily Mail.

Коли подружжя вирішило купити старий автобус у Нью-Йорку. Машину збудували у 2005 році і вона могла перевозити до 72 дітей за раз.

Фото: Daily Mail

Рейчел розробила дизайн автобуса, а Сем, самозайнятий столяр, збудував його. На даху встановили сонячну панель, аби економити на електриці. На переформатування внутрішнього простору пішло півроку. Зробили у салоні вітальню, кухню, спальню та ванну. Родина каже – загорілася ідеєю, почувши подкаст Motorhome саме про такі будинки на колесах.

Фото: Daily Mail

“Може, це й божевілля, але ми знали, що автобус буде чудовим будинком на колесах для нашої родини”, – каже Сем.

Фото: Daily Mail

У день пологів родина зупинилися біля ферми органічної продукції. Коли почалися перейми, вони викликали акушерок. Аби ті знайшли автобус у темряві, увімкнули фари на даху. Акушерки зізналися, що їм доводилося приймати пологи на баржі, але пологи в такому автобусі були вперше. Рейчел народила дитину на підлозі вітальні о 8 вечора.

Батьки зізнаються, що привести немовля, якого назвали Бодхі, у будинок, в який вклали стільки душі, – це було дивовижне відчуття.

Фото: Daily Mail

Тепер Сем та Рейчел хочуть продати свій автобус, купи авто та вирушити у ньому у мандрівку.

Як повідомляло BitukMedia, Ліз та Уес з Флориди (США) не могли дозволити собі купити будинок. А от старий шкільний автобус був парі по кишені. Після трьох років ремонту подружжя перебралось жити у свій автобус. З ними разом їхня чотирирічна донька Фінлі та собака Фітц.