Site icon Bituk Media

У Вінниці відкриють перший індустріальний парк для новітньої харчової промисловості

У Вінниці підписали угоду щодо запуску першого індустріального парку для новітньої харчової промисловості.

Про це повідомила  пресслужба  екосистеми VOLIA.

«Вінницький індустріальний парк має стати частиною майбутньої екосистеми VOLIA. Це простір, в якому планують об’єднати підприємців зі сфери харчової промисловості та суміжних до неї, створивши максимально сприятливі умови для виробництва високотехнологічної їжі. Згідно із задумом, VOLIA має стати центром генерації ідей щодо розробки нових видів харчування і організації масового виробництва якісної та конкурентоспроможної продукції як на українському, так й європейському та світовому ринках», – йдеться у повідомленні пресслужби.

У Вінниці нині розміщені три індустріальних парки. На думку вінницького міського голови Сергія Моргунова, ділова активність не повинна припинятися – це можливості для працевлаштування містян та наповнення бюджету, за рахунок чого забезпечується життєдіяльність міста, підтримка країни і армії.

Також, проєкт косистеми для гравців харчового ринку України VOLIA вперше презентували на Міжнародній конференції з питань відновлення України, яка відбулася у швейцарському місті Лугано.

Нагадаємо, як раніше повідомляло BitukMedia українські школярі мають можливість представити та захистити свої проєкти в рамках найпрестижнішого світового екоконкурсу.