Site icon Bituk Media

Це неминуче – у Міноборони пообіцяли потопити Чорноморський флот РФ

Фото: Facebook/ Medals Of America

Заступник міністра оборони України Володимир Гаврилов заявив, що Україна зможе потопити Чорноморський флот російської федерації. Для цього наші війська використають західне озброєння.

Про це Гаврилов заявив у інтерв’ю The Times.

Заступник міністра говорить, що знищення російських кораблів стане відплатою за те, що вони запускають по Україні ракети із Чорного моря і блокують вивезення зерна із нашої портів.

“Ми отримуємо протикорабельні засоби, і рано чи пізно ми націлимося на флот. Це неминуче, тому що ми маємо гарантувати безпеку нашому народу. Ми готові атакувати їх по всьому Чорному морю, якщо ми матимемо таку можливість”, — підкреслив Гаврилов.

Раніше представник Головного управління розвідки Вадим Скібіцький заявив, що Крим став військовим хабом росії і військова техніка в Криму та кораблі Чорноморського флоту РФ мають бути цілями України. Заяви співпали з заяви про поставку в Україну далекобійних припасів для HIMARS.

18 липня в Одеській ОВА повідомили про те, що росіяни передислокували значну кількість кораблів із Севастополя до Новоросійська.

Як повідомляло BitukMedia, успіх чи провал України у війні з росією буде успіхом або провалом для демократії і демократичних цінностей загалом, вважає колишня радниця американського президента Джорджа Буша-молодшого і дипломат Держдепу США з часів президентства Рональда Рейгана до 2017 року Дебра Кейган.