Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Морські піхотинці дуже швидко опановують британські бронемобілі МASTIFF, які незабаром вирушать на передову

Важливо

На півдні України морські піхотинці з окремого батальйону імені контрадмірала Михайла Остроградського опановують нову сучасну техніку, яка вже незабаром вирушить на передову.

Про це повідомили ТСН.

«Скільки було підривів на мінах ні один член екіпажу не постраждав і не загинув. Тобто машина захищена дуже добре, машина дуже гарна, працює відмінно. Маневрена, швидка, зручна, нарікань немає. Тут продумано до дрібниць, все зроблено для захисту людей», – кажуть бійці.

Також, таке спецавто здатне перевозити вісім, або десять військовослужбовців та, незважаючи на вагу, –  23 тонни  – розганятися до  90 кілометрів за годину. Його стаціонарне озброєння – це важкі кулемети та автоматичні гранатомети. Британці запропонували свою програму підготовки на цих автівках, а українці вже адаптували її до реалій цієї війни.

Зазначимо, що тренування із  із залученням іноземної техніки морпіхів починають в умовах максимально наближених до бойових. Досвід британців, які на МASTIFFах виконували бойові завдання в Афганістані, свідчить – броня надійно захищає людей всередині.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі