Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Нагадування вам про щастя, якого нам так зараз не вистачає

Важливо

20 березня відзначається всесвітній день щастя, започаткований Генеральною Асамблеєю ООН 28 червня 2012 року з метою підтримки ідеї, що прагнення до щастя є невід’ємним бажанням кожної людини на планеті. Пропозицію вніс на розгляд індо-американець Джейм Ілайєн. Він вибрав день весняного рівнодення, як світове явище, яке відчувається людством, що означає перший день весни в Північній півкулі, період оновлення та нових початків. Сьогодні, коли мільйони українців втратили відчуття щастя, ми хочемо нагадати про цю таку важливу емоцію всередині кожного з нас. Ми зібрали цитати відомих людей, у яких було різне ставлення до поняття щастя.

vogue.ua

“Щастя є сенс і призначення життя, єдина мета людського існування”, – Аристотель.

“Щастя – не якийсь божий дар, а здобуток, дійти до якого людина може завдяки своїй внутрішній плідності”, – Еріх Марія Ремарк. 

“Щастя – це стан душі. Ти можеш бути щасливим, а можеш бути нещасним – все залежить від твого погляду на речі. Тому я гадаю, що щастя – це достаток, але йдеться не про багатство. Ми всі різні, і деякі з нас не можуть бути щасливими за рутинною роботою. У мене був брат, він працював листоношею, і я йому страшенно заздрив. Йому перепадали всі веселощі. У нього був трейлер, він часто ходив на риболовлю, без турбот про платіжні відомості, сюжети і прибуток. Він був щасливий”, – Волт Дісней. 

“Коли мені було 5 років, моя мама завжди казала мені, що щастя – це ключ до життя. Коли я пішов до школи, мене запитали, ким хочу бути, коли виросту. Я записав “щасливий”. Вони сказали мені, що я не розумію завдання, а я сказав їм, що вони не розуміють життя”, – Джон Леннон.

“Люди можуть бути щасливі лише за умови, що вони не вважають щастя метою життя”, – Джордж Орвелл.

“Щаслива людина – це здорова людина, причому, вік або вага тут не важливі. Достатньо більше знати про здорову їжу, любити своє тіло і піклуватися не лише про зовнішнє, а й про внутрішнє”, – Франка Соццані.

Джерело

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі