П’ятниця, 19 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Йорданська королева з’явилася на публіці у сорочці українського бренду

Важливо

Королева Йорданії Ранія аль-Абдалла здійснила перший офіційний візит у 2022 році і для візиту королева обрала пальто-сорочку українського бренду BEVZA.

Про це повідомили в vogue.ua.

Королева прибула на північній захід країни для зустрічі з представниками молодіжних ініціативних рухів і культурними організаціями.

Пальто з осінньо-зимової колекції BEVZA прикрашено знаковою деталлю — трикутником на місці кишені, що уособлює традиційну українську хустку. Образ Ранія доповнила темно-синіми джинсами й чорними кросівками.

Зазначається, що колекція Bevza осінь-зима 2021/22 — це данина поваги українській культурі та образу княгині Ольги, однієї з найвидатніших жінок у нашій історії. Колекцію було представлено в білому віртуальному просторі, подібному до чистого аркуша паперу. У такий спосіб усунули все непотрібне й викристалізували важливе. Порожнє тло стало символом надії на майбутнє і те, що воно може принести нам.

Модний бренд Bevza – відома у світі українська марка, створює жіночий одяг, взуття та аксесуари класу люкс. Бренд Bevza є популярним у модній індустрії, з fashion-показами на Нью-Йоркському Тижні моди. Образи популярної марки відображають сучасні цінності, що торкаються теми еко-моди та розумного споживання. Одяг бренду Bevza обирають зірки Голлівуду та красиві жінки світу. Рік заснування компанії Bevza – 2006 рік, Київ Україна

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі