Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

До трійки найпопулярніших застосунків у США увійшов український додаток

Важливо

Український застосунок Headway увійшов до трійки кращих освітніх застосунків у США та п‘ятірки найбільш завантажуваних в App Store у категорії «Освіта».

Про це повідомили на bit.ua.

“Headway – це освітній застосунок, що допомагає людям з усього світу розвиватися через лаконічні (bite-sized) форми контенту. У ньому зібрані понад тисяча самарі нон-фікшн бестселерів книжок та більш ніж 13 тисяч карток з інсайтами з них”, – розповіли там.

Застосунок Headway запустив у січні 2019 року однойменний EdTech-стартап.

У 2020 застосунок став світовим лідером із завантажень у ніші самарі книжок і весь наступний рік залишався в топі. До кінця 2021 року Headway завантажили понад 9 млн людей зі 140+ країн.

Headway

Сьогодні Headway входить до 25 найкращих освітніх застосунків світу за рівнем виторгу. У 2021 команда стартапу зросла вчетверо.

Headway

У 2021 році він увійшов до трійки лідерів безплатних застосунків та до п’ятірки найбільш завантажуваних в App Store у категорії «Освіта». Загалом у цій категорії магазину Apple представлено понад 500 тисяч застосунків.

скріншот

За два роки застосунок завантажило понад 7 мільйонів користувачів. Улітку 2021 року його завантажувало понад 500 тисяч людей в середньому щомісяця. Ним користуються у 140 країнах світу. Найбільше – у США, Канаді, Австралії, Британії та Індії.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі