Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Дитяче Євробачення: хто переміг та які результати України?

Важливо

На міжнародному пісенному конкурсі «Дитяче Євробачення» цьогоріч перемогла учасниця від Вірменії ㅡ14-річна співачка Малена. Конкурсантка від України Олена Усенко посіла шосте місце.

Про це повідомили на офіційному сайті конкурсу.

Переможниця «Дитячого Євробачення-2021» Малена виступила з піснею Qami Qami, набравши 224 бали. Це друга перемога Вірменії на цьому конкурсі після того, як у 2010 році Володимир Арзуманян посів перше місце з піснею «Мама».

Друге місце із 218 балами посіла Сара Джеймс із Польщі з піснею Somebody. А на третьому місці опинився конкурсант від країни, що цьогоріч приймала конкурс, ㅡ Франції. 13-річний Ензо виконав пісню Tic Tac та набрав 187 балів.

Україну цього року на «Дитячому Євробаченні» представляла 14-річна Олена Усенко з авторською піснею «Важіль». Вона виступала під номером 12.

За результатами голосування Олена набрала 125 балів та посіла шосте місце. Це вже вдруге дівчина пробує взяти участь у конкурсі.

Минулого року вона брала участь у нацвідборі «Дитячого Євробачення» та потрапила до фіналу. Але журі обрало переможцем Олександра Балабанова, який посів 7 місце із піснею «Відкривай».

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі