Четвер, 18 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Далі буде… режисер «Гри в кальмара» підтвердив вихід другого сезону серіалу

Важливо

Південнокорейський режисер Хван Дон Хьок підтвердив, що один із найпопулярніших серіалів на Netflix «Гра в кальмара» отримає продовження.

Про це повідомили на Associated Press.

«Я відчував, що майже немає вибору, оскільки було багато тиску, вимог та любові. Я можу сказати, що другий сезон справді буде. Я вже маю ідеї», — зазначив Хван Дон Хьок.

Він додав, що поки рано говорити, коли другий сезон буде готовий, оскільки над створенням першого сезону режисер працював понад 10 років.

Хван Дон Хьок підтвердив, що головний герой першого сезону Сонґ Джі-гун повернеться і «буде дещо робити для світу».

Про серіал

За сюжетом «Гри в кальмара» 456 людей, більшість із яких мають серйозні фінансові проблеми, приймають запрошення на участь у таємничому турнірі на виживання. Лише одна людина може залишитися живою та забрати головний приз ㅡ 45,6 млрд вон (1,02 млрд грн).

Серіал порівнюють з іншою південнокорейською драмою «Паразити», оскільки в обох творах висвітлюють соціальну нерівність між бідними та багатими. «Гра в кальмара» посідав перше місце за популярністю на стримінговій платформі Netflix у майже 100 країнах, зокрема і в Україні. Загалом за чотири тижні серіал подивилися 111 мільйонів користувачів

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі