Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

В Instagram додали кілька нових функцій

Важливо

Користувачі соціальної мережі Instagram тепер можуть публікувати фотографії та відео зі стаціонарних комп’ютерів. А ще з’явилася можливість створювати спільні публікації.

Про це повідомило пресслужба компанії.

Користувачі Instagram тепер можуть створювати спільні пости. Вони будуть розміщені в облікових записах обох людей. Перегляди, лайки та коментарі у таких публікацій будуть загальними.

Також соцмережа перевіряє новий спосіб створення зборів коштів для некомерційних організацій. Тепер це можна робити прямо в додатку, через кнопку «Плюс» (верхній правий кут), щоб вибрати опцію вибору організації. Додайте цей збір коштів до своєї публікації.

Крім того, як пише TechCrunch, починаючи з 21 жовтня користувачам Instagram стане доступна можливість завантажувати фотографії та відео до однієї хвилини через браузер на комп’ютерах, які працюють на Windows, Linux або Mac. Раніше ця опція була доступна лише з додатка.

А ще цього тижня мають з’явитися нові ефекти в Reels, що є аналогом TikTok. Система розумно підбиратиме спеціальні ефекти до музики в такт до пісні користувача

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі