Середа, 24 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Не професія кажете – перший у світі факультет TikTok відкрили в університеті Поплавського

Важливо

У Київському університеті культури і мистецтв відкриють перший у світі «факультет TikTok».

Про це повідомила пресслужба закладу.

“Вперше не тільки в Україні, а й у світі в Університеті культури започаткували трендовий проєкт – факультет Тік-Ток. Розпочав презентацію ідейний натхненник, відомий український Тіктокер Михайло Поплавський”, – розповіли там.

На думку Поплавського, майбутнє належить соціальним мережам, тому необхідно навчити молодь взаємодіяти з ними. В університеті заявили, що «майбутній тіктокер має відмінно знати тренди соцмереж, бути цікавим, створюючи оригінальний контент, йти в ногу з часом і навіть випереджати його».

За створення проєкту «Тіктокери університету культури» відповідає начальник культурно-творчого відділу Лілія Можаєва. Навчання на факультеті буде безплатним для всіх учнів Київського університету культури і мистецтв.

Після презентації Поплавський та студенти зняли свій перший спільний тікток. А ще залишили свої нікнейми та автографи на банері нового факультету.

Станом на квітень 2021 року TikTok налічував понад 800 мільйонів користувачів по всьому світу.

Михайло Поплавський відомий у соцмережах саме завдяки відео, які він знімає зі студентками університету. За це його неодноразово звинувачували в сексизмі.

Крім того, в 2014 році стало відомо, що Поплавський створив приватний навчальний заклад, куди зараховував студентів з першого по третій курси і отримував від них платню за навчання. А коли справа доходила до отримання диплома, то студентів переводили в державний ВНЗ. Через напрацьовану схему «справжній» університет культури щорічно недоотримував десятки мільйонів гривень, які заробляв Поплавський. Саме в цьому приватному «Київському університеті клуьтури» і відкрився «факультет TikTok».

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі