Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Усе просто: як мрії стають реальністю

Важливо

Zoi Linska
Юлія Ісай (псевдонім - Zoi Linska) - українська авторка та видавчиня якісних книг для сучасних дітей та дорослих.

Дозволити мріям ставати реальністю, а ще віра в силу командного духу та безцінність дружньої підтримки – є червоною ниткою моєї першої дитячої книги та усього життя.

Мене звати Юлія Ісай, 5 років тому, на порозі свого 33-річчя, мене затягувало у якусь прірву всепоглинаючої буденності, творчої нереалізованості та пошуку сенсів своєї діяльності. Але одного чудового дня все змінилося!

На питання: «що» б могло мене так захопити й не відпускати років з 20, я знайшла відповідь, переїжджаючи в нове житло. «Що я маю?» – думалось мені, – «Двічі закінчила виші, із 18 років працювала в маркетингу, заснувала власну рекламну агенцію…Я маю цей досвід. А ще, у мене є донька й ми обожнюємо читати та вигадувати всілякі історії!». Так виникла ІДЕЯ – створювати казкові світи!

Саме тоді «народилася» Zoi Linska – українська авторка та видавчиня якісних книг для сучасних дітей.

Чотири роки свого творчого життя я мала важливіші справи – стала засновницею та волонтеркою благодійного фонда, народила сина і виховую вже 2-х дітей, прожила три роки за кордоном. Але пандемія змінила нас. Я вирішила, що настав час для моїх мрій, а з дружньою підтримкою старих і нових друзів усе стало реальністю!

1 грудня 2020 вийшла друкована книга сезонної серії «Чарівні історії. Зима» – найкращий дарунок для дорогої серцю дівчинки на зимові свята! У соцмережах можна було придбати в 4-х мовних версіях, електронний варіант англійською – на Amazon, аудіоверсія першої Різдвяної історії на www.zoilin.com.

У вересні чекаємо на поліпшений наклад уже 2 книг, які будуть у книгарнях і магазинах України. Із усією серією англійською хочу за рік відвідати найбільшу книжкову виставку світу у Франкфурті та шукати виходи на ринки Європи й світу!

Зараз книги конкурують із гаджетами, та ми усі розуміємо, чому фрукти не можна замінити цукерками…Якщо книги – це стиглі фрукти, вони бувають тепличні чи домашні, смак останніх ні з чим не порівняти, то «Чарівні історії» – смачні та корисні, бо зростали в садах моєї душі.

Джерело

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі