П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Disney зніме серіал про життя легендарного модельєра – хто ж він?

Важливо

Кінокомпанія Disney зніме драматичний серіал про життя німецько-французького дизайнера Карла Лагерфельда. Стрічка матиме назву “Kaiser Karl” (Кайзер Карл).

Про це повідомило Variety.

“Цей серіал покаже унікальний момент трансформації індустрії моди у Франції 1970-х років, втілений в образі багаторазових метаморфоз Карла Лагерфельда”, – розповіла віцепрезидент компанії Walt Disney у Франції Полін Довен.

Так, в основі серіалу лежатиме однойменна біографічна книга, яку написав журналіст газети Le Monde Рафаель Бакке після смерті модельєра.

Kaiser Karl складатиметься з шести серій і розповідатиме про події 1972 року, коли Карл Лагерфельд тільки починав свою роботу.

Глядачі зможуть більше дізнатися про прагнення модельєра стати наступником Коко Шанель, а також зайняти місце найуспішнішого французького кутюр’є замість Ів Сен-Лорана.

Одна із серій буде присвячена історії кохання модельєра та Жака де Башера. Вони перебували у стосунках з 1971 року і до самої смерті Лагерфельда у 2019 році.

Зйомки серіалу пройдуть у Франції. Над сценарієм працюватимуть Ісауре Пізані-Феррі і Дженніфер Хав спільно з автором біографії Лагерфельда.

Спродюсує проєкт кіностудія Gaumont, яка створила для Netflix серіал “Люпен”. Акторський склад і дата виходу серіалу поки не оголошуються.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі