Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

День знань: діти зірок ідуть у перший клас

Важливо

Сьогодні в Україні початок нового навчального року – День знань. Країна святкує 1 вересня, а це означає, що соцмережі замайоріли яскравими фото зі шкільних лінійок.

Своє шкільне життя цьогоріч починають і зіркові діти. BitukMedia зібрало для вас світлини, якими поділилися щасливі батьки у своїх соцмережах.

Так, у перший клас пішла молодша донька Євгена Кошового Серафима, батьки вже встигли поділитися першими світлинами:

Разом із Серафимою Кошевою парту розділить донечка Юрія Ткача, вона також цьогоріч вперше крокує до школи.На урочистій лінійці саме від Єлизавети Ткач пролунав перший дзвоник:

“Хай світ відкривається для тебе і дивує своїми можливостями. Ти можеш все”, – привітала свого першокласника Ольга Цибульська.

А Народна артистка України та політкиня Оксана Білозір теж цьогоріч не байдужа до свята, адже в перший клас пішла її онука – Єлизавета.

Минулого року, у зв’язку з пандемією коронавірусу, початок нового навчального року пройшов без традиційного свята першого дзвоника.

Нині всі регіони України віднесені до «зеленого» рівня епідемічної небезпеки. Отже, школи з 1 вересня почнуть вчитися у звичайному режимі, далі все залежить від епідеміологічної ситуації, – про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання уряду 26 серпня. А навчальний процес має відбуватися з дотриманням усіх протиепідемічних заходів, – підкреслив прем’єр-міністр.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі