П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Світ Барбі” переносить культову ляльку в реальний світ

Важливо

Від першої світловолосої Барбі, створеної Mattel у 1959 році, до майбутнього фільму “Барбі”, культова лялька з маленькими ніжками продовжує справляти велике враження на генерації своїх шанувальників. У Лос-Анджелесі (США) відкрилась виставка “Світ Барбі”. Її особливість – відтворений у натуральну величину світ знаменитої героїні.

Про це розповідає Reuters.

Незадовго до прем’єри давно очікуваного фільму Грети Гервіг із зоряним акторським складом компанії Kilburn Live та Mattel об’єдналися для створення оригінального “ігрового” простору під назвою “Світ Барбі”. 

Спочатку виставка була представлена в канадському Торонто, а зараз гастролює Сполученими Штатами. Днями експозиція відкрилась у каліфорнійській Санта-Моніці.

Йдеться про інтерактивний простір у 20 тис. кв. метрів. Це імітація культового лялькового містечка, присвяченого кар’єрі та хобі Барбі. Тут можна відвідати кінотеатр, де демонструють класичний контент Барбі; посидіти в її автобусі для кемпінгу; пройтися рожевою килимовою доріжкою та зробити знімки всередині пакувальних коробок; зазирнути у телестудію; відвідати перукарню.

Неможливо оминути й Dreamhouse Барбі. Відвідувачі можуть оглянути вишукано оформлені кімнати її маєтку в Малібу. Є тут внутрішній дворик, басейн і гардеробні, заповнені одягом ляльки-модниці.

“Ця виставка не тільки для молодих дівчат, вона і для дорослих”, каже Люсі Тредвей, продюсер Kilburn Live. “Дивитися на обличчя людей, коли вони заходять, це справді весело. Незалежно від віку, їхні щелепи торкаються землі”. Не має значення і стать: і маленькі дівчатка, і хлопчики кричать від хвилювання, коли приходять.

“Головний меседж в тому, що ти можеш бути ким завгодно, і це така величезна цінність для дітей, коли вони можуть зайти в кімнату і побачити астронавтку Барбі та дуже різні професії, які вона приміряла на себе. Так і вони можуть стати ким забажають”, каже Тредвей. 

У Лос-Анджелесі плануються також спеціальні заходи, присвячені барбіманії. Починаючи з кінця травня всі, кому виповнився 21 рік, зможуть відвідати Sips after Sunset – розважальні вечори під керівництвом діджея, а в червні відбудеться відкриття Pink Carpet Night. Тут гостям запропонують продемонструвати свої гламурні вбрання в стилі barbiecore, а далі танцювати, спілкуватися та відриватися на повну.

На початку квітня кіностудія Warner Bros. випустила офіційний трейлер фільму “Барбі”. Деталі сюжету тримаються в секреті, але відомо, що Барбі та Кен потраплять у реальний світ і тут їм доведеться непросто. Марго Роббі виконує головну роль, а Райан Гослінг грає Кена, давнього бойфренда лялькової героїні. Прем’єра запланована на липень.

Як розповідало раніше BitukMedia, компанія Mattel випустила ляльку в образі співачки Тіни Тернер. Серія лімітована. Її реліз відбувся у рамках серії Barbie Signature, що присвячена діячам шоу-бізнесу.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі