Четвер, 24 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Читають думки одна одної: близнючки побили два світові рекорди з синхронного катання на роликах (ВІДЕО)

Важливо

Пара сестер-близнючок зі Швейцарії продемонструвала свої майстерні здібності у катанні на роликових ковзанах. При цьому підлітки побили пару рекордів Гіннеса. Дівчата зізнаються, що для цього їм знадобилось багато практики та самовіддачі.

Про це повідомляє портал UPI.

14-річні сестри-близнючки Наемі та Олена Стамп вправні у синхронному катанні на роликових ковзанах. Нещодавно дівчата встановили два світові рекорди на вертикальній рампі розміром 3,9 м. Вони виконали найбільшу кількість синхронних трюків на ковзанах за 30 секунд (11) та за одну хвилину (21).

Фото – @rollerskatetwins

Сестри почали кататися на роликах у віці 8 років. Зізнаються, що їм знадобилися роки практики, щоб ідеально координувати свої трюки. Навчання ускладнювали проблеми з пам’яттю та головні болі в Олени: коли дівчинці було 2 роки, їй діагностували пухлину головного мозку.”Олена постійно забувала порядок виконання трюків”, — розповіла Наемі Стамп Книзі рекордів Гіннеса. Щоб подолати це, вони тижнями разом практикували свою програму, дозволяючи Олені повністю запам’ятати послідовність трюків.

Сестри пояснили, що для успіху необхідно розуміти, що робить інша людина, навіть не спілкуючись з нею, і пристосовуватися одна до одної. Коли сестер запитали про секрет їхніх надзвичайних досягнень, вони пояснили, що навчились читати думки одна одної. Тижні повторюваних тренувань стали ключем до вдосконалення їхньої майстерності.

За словами рекордсменок, опанування складними трюками вимагає величезної кількості практики та самовіддачі.

Як розповідало BitukMedia, 31-річна жінка з Каліфорнії, яка народилася без ніг, потрапила до Книги рекордів Гіннеса. Канія Сессер каталась на скейтборді в стійці на руках протягом 19,65 секунди.



Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі