Site icon Bituk Media

Жінка провела 7 годин догори ногами у пастці між скелями

Екстрені служби працювали кілька годин, щоб звільнити жінку, яка потрапила в пастку між валунами, намагаючись дістати свій телефон. Фото - NSW Ambulance

В Австралії сталася надзвичайна ситуація, яка могла закінчитися трагічно, але завдяки злагодженій роботі рятувальників — обійшлося. Жінка опинилася в пастці між скелями і провела догори ногами цілих сім годин. Все почалось з телефона.

Про це повідомляють ABC та The Guardian.

Матильда Кемпбелл впустила свій телефон і, намагаючись дістати його, провалилася головою вниз у триметрову щілину. Інцидент сталася в Лагуні, регіоні Нового Південного Вельсу, що в Австралії.

Спочатку друзі Матильди намагалися витягнути її самостійно, але безуспішно. Врешті, їм довелося викликати на допомогу спеціалістів. На місце прибули рятувальники, які одразу зрозуміли, що завдання не з простих. Для того щоб визволити жінку, вони використали спеціальну лебідку, яка допомогла перемістити брили вагою пів тонни, а потім протягом години намагалися витягти Матильду через вузький S-подібний отвір.

Фото -NSW Ambulance

“За 10 років роботи парамедиком-рятувальником я ніколи не стикався з подібним завданням”, — зізнався один з членів команди порятунку Пітер Воттс. І хоча операція була непростою, вона завершилася успіхом. Матильда відбулася незначними подряпинами та синцями, але її телефон так і не вдалося знайти.

Як розповідало BitukMedia, віднесений ураганом в океан чоловік вижив завдяки холодильнику.