Субота, 19 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Найсумніший пес” знайшов себе у няньках прийомних кошенят

Важливо

Американка врятувала пітбуля з притулку за кілька днів до того, як його мали приспати. Довгий час пес Чапо залишався замкнутим і не міг повністю довіритись господині. Все змінилося, коли Клаудія Папп вирішила взяти з притулку кошенят.

Про це розповідає Newsweek.

Американка Клаудія Папп врятувала “найсумнішого пса” від смерті та допомогла йому знову полюбити життя. Тепер тварина не тільки ожила, а й допомагає своїй господині дбати про прийомних кошенят.

На початку жовтня Папп опублікувала в TikTok відео з історією її улюбленого пітбуля Чапо. Ролик зібрав понад 13 млн переглядів та 2 млн вподобайок. В інтерв’ю Newsweek жінка з Х’юстона, штат Техас, розповіла, що пес прожив “жахливе, сповнене насильства та зневаги” життя.

Попередній власник Чапо тримав тварину на ланцюгу. Пес страждав від численних проблем зі здоров’ям: у нього розвинулася шкірна інфекція, хвороба кишечника, а зуби були зламані через те, що Чапо постійно гриз ланцюг, сподіваючись вирватися на волю.

Зрештою Чапо опинився в притулку, де хворого пса планували приспати. Клаудія Папп побачила пост про пітбуля в соцмережах і не вагаючись вирішила прихистити його.

Звикання до нового життя було складним: навіть опинившись у безпеці, Чапо довгий час не міг оговтатись. За словами Клаудії, пес годинами стояв біля дверей і тремтів. “Він був виснажений, але не міг спати, тому що все ще не почувався у безпеці”, – згадує жінка.

“Одужувати” Чапо почав з появою в будинку двох прийомних кошенят. “Вони виявили в ньому той бік, якого я раніше не помічала. Він став грайливішим і цікавішим, і за два роки я побачила в ньому величезні зміни”, — радіє жінка.

З Чапо вийшла чудова нянька: пес радо проводить час і грається з малюками, яких, до слова, вже шестеро.

Покращилось і здоров’я Чапо. Його шерсть відросла, інфекції пройшли, і з кожним днем ​​пес стає дедалі впевненішим у собі, каже господиня. “Тепер він ідеальний. Може, правда, трохи повненький, проте здоровий і щасливий. Люди думають, що я врятувала Чапо життя, але більше схоже на те, що ми врятували одне одного”.

Як розповідало раніше BitukMedia, паралізованому песику відремонтували хребет за допомогою 3D-принтера.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі