Site icon Bituk Media

Вищі за Пізанську вежу: побито рекорд з найбільшої пари джинсів у світі

Фото - Книга рекордів Гіннеса

Китайська текстильна компанія зібрала команду з понад 30 виробників одягу, щоб побити рекорд з найбільшої пари джинсів.

Про це розповідає портал UPI.

Виробники одягу з Yixing Textile Co. у місті Юйлінь витратили 18 днів на створення гігантських штанів. Їхня довжина становить понад 76 метрів, а окружність талії — 58 метрів.

На виготовлення пішло 5.5 км джинсової тканини, знадобилась майже 8-метрова застібка-блискавка та ґудзик з нержавіючої сталі з діаметром 1.2 метра. Величезні джинси важать приголомшливих 3.6 тонни.

Щоб вам було легше уявити розмір, висота цих джинсів десь посередині між Пізанською вежею в Італії (55 м) і статуєю Свободи, включно п’єдесталом (93 м).

Повністю виготовлений компанією Yixing Textile Co., Ltd. у місті Юлінь, увесь процес – від дизайну до розкрою та шиття – був завершений незалежно.

Щоб втілити цей витвір мистецтва в життя, знадобилося 18 днів із залученням понад 30 кваліфікованих кравців.

Фото – Книга Рекордів Гіннеса

До цього рекорд Гіннеса з найбільшої пари джинсів належав перуанцям. У лютому 2019 року відзначилась мережа універмагів Paris, Команда з 50 осіб витратила пів року на пошиття штанів розміром із 22-поверховий будинок. В результаті їхня довжина склала 65,5 метра, а ширина 42,7 метра.

Як розповідало раніше BitukMedia, індієць продемонстрував свої інженерні здібності, створивши найменшу у світі пральну машину. Книга рекордів Гіннеса вже підтвердила, що мініатюрна розробка Себіна Саджі не має собі рівних.