Site icon Bituk Media

Гарбуз фермера з Міннесоти виграв чемпіонат світу

Фото - Safeway World Championship Pumpkin Weigh-Off

Найбільший гарбуз нового врожаю вчергове виростив фермер з Міннесоти Тревіс Гінгер. Чоловіку вже належить рекорд Гіннеса з минулорічним овочем, але і цей нівроку.

Про це розповідає портал UPI.

Житель Міннесоти виграв зважування гарбузів на Чемпіонаті світу Safeway в Каліфорнії з овочем вагою 1120 кг (2,471 фунтів). Свого рекордсмена фермер назвав Руді.

Ця перемога на змаганнях Safeway World Championship Pumpkin Weigh-Off вже четверта для Ґінгера.

Фото – Safeway World Championship Pumpkin Weigh-Off

А конкурсі 2023 року його гарбуз на ім’я Майкл Джордан не тільки зайняв перше місце, а також потрапив до Книги рекордів Гіннеса як найважчий гарбуз у світі – 1246 кг. Вагома заслуга в цьому досягненні, як зазначає сам фермер, належить правильному підживленню та догляду за рослиною.

Таке досягнення свідчить про великий досвід Тревіса Гінгера у вирощуванні гарбузів-рекордсменів. Його успіх мотивує інших фермерів і садівників по всьому світу прагнути до нових рекордів і поліпшення своїх практик у вирощуванні овочів.

Як розповідало раніше BitukMedia, британська ферма, яка є рекордсменом Книги рекордів Гіннеса за найбільшу гарбузову мозаїку, цьогоріч презентувала нову. Це данина поваги новому фільму “Бітлджус-2”. І вона теж гігантська.