П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Швидкі пологи і пожиттєве пиво: малюк народився на парковці броварні

Важливо

Пара з Віксбурга (США) народила свою третю дитину в досить нетрадиційному місці – на парковці однієї з їхніх улюблених броварень. Власник закладу пообіцяв забезпечити немовля безкоштовним запасом пива на все життя. Але мине ще понад 20 років, перш ніж щасливчик зможе отримати свою першу пінту хмільного.

Про це розповідає FOX NEWS.

Кайл Бейкер з Мічигану не одразу зрозуміла, що в неї почалися пологи. Жінка відчула сильний біль у животі та зателефонувала чоловікові Аарону. Коли він дістався додому, перейми в Кайл посилилися. Подружжя вирушило до лікарні, проте на шляху стало зрозуміло, що вони можуть не встигнути. Тоді Кайл та Аарон вирішили зупинитися на парковці улюбленої пивоварні – One Well Brewing. Туди чоловік породіллі викликав швидку.

Вже за кілька хвилин, ще до прибуття медиків, на світ з’явився малюк. Його назвали Форрест Веллс Бейкер, друге ім’я новонародженому дали на честь броварні.

“Ми жартували, що Форрест просто хотів заскочити випити пива дорогою до лікарні, як це зробив би його батько”, – згадує Кайл.

У закладі також зраділи народженню Форреста. На честь малюка броварня випустить спеціальний ель криваво-жовтогарячого кольору. На початку цього місяця Кайл та Аарон навіть взяли участь у змішуванні інгредієнтів для нового напою.

Власник One Well Brewing Кріс О’Ніл пообіцяв, що Форрест Веллс Бейкер зможе все життя насолоджуватися безкоштовним пивом, коли стане дорослим. “Одна гарна обіцянка: народи дитину на парковці — і вона отримає безкоштовне пиво на все життя”, — пожартував він.

Як розповідало раніше BitukMedia, двійнята з американського штату Нью-Джерсі народилися в різні роки. Езра Гамфрі народився 31 грудня минулого року – якраз на татів День народження. А його брат Езекиїл уже 1 січня 2024-го.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі