Понеділок, 16 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Нічого зайвого, сама природність – музей запрошує відвідувачів приходити голими

Важливо

Музей цивілізацій Європи і Середземномор’я у французькому Марселі запрошує відвідувачів дослідити історію натуризму. І для цього ходити між експонатами повністю голими – лише у взутті.

Про незвичне рішення пише The Guardian.

Франція є світовим лідером для туристів-натуристів, кажуть у музеї. Помірний клімат і те, що країна омивається трьома морями, сприяли розвитку толерантного ставлення до людей, котрі відпочивають голяка.

Експозицію Naturist Paradises можна відвідувати лише у взутті. Можна й босоніж – це просто запобіжний захист, аби гості не загнали дразок із паркету собі у п’яти. Оголеність на цій виставці є “логічною”. Відвідувач в одязі навпаки буде видаватися дивним, кажуть у музеї.

Виставка зібрала 600 експонатів – фото, картини, скульптури, кінострічки, створені натуристською спільнотою Франції та Швейцарії.

Як повідомляло BitukMedia, У музеї Berlin Story Bunker у столиці Німеччини нещодавно відкрилася виставка, присвячена російсько-українській війні “Знай свого ворога”. Поруч із уламками зброї виставлені балалайка, “водка”, самовар та меми про війну. Експозиція знаходиться у колишньому нацистському бункері.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі