Понеділок, 16 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Харлан продає шаблю, якою зробила свій “золотий укол”. Кошти передасть ЗСУ (ВІДЕО)

Важливо

Олімпійська чемпіонка Ольга Харлан передала Фонду Сергія Притули шаблю, якою принесла Україні “золото” у командному змаганні. Виручені кошти підуть на придбання автоматизованих турелей “ШаБля”.

Про це Фонд Притули повідомив в Instagram.

Аукціон, на якому продадуть шаблю Ольги Харлан відбудеться 15 серпня о 19:00 на сторінках Facebook та Youtube Сергія Притули.

Ольга Харлан у командному поєдинку на шаблях здолала південнокорейську спортсменку Чон Хаюнг. Шабля має автограф української спортсменки, яка виборола цього року на Олімпіаді в Парижі також “бронзу” в індивідуальному заліку.

Також фонд проводить розіграш прапору України, на якому лишила автограф Харлан. Аби взяти участь, потрібно зробити донат від 200 гривень і кратно.

Той хто зробить найбільший донат на банку, отримає опцію «Кава з Ольгою Харлан».

Виручені кошти підуть на купівлю автоматичних туреле “ШаБля” для українських захисників. Специфікою цих машин є те, що вони здатні вести вогонь по росіянах, в той час як оператор знаходиться на відстані. В результаті ворог намагається “погасити” вогневу точку, знищує турель, але самі українські воїни лишаються неушкодженими.

Як повідомляло раніше BitukMedia, український військовий, “кіборг” із Донецького аеропорту Олег Височанський приїхав на Олімпіаду у Парижі, аби підтримати свою доньку гімнастку Марію. Зараз чоловік теж воює, але зміг вирватися та повболівати на змаганнях.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі