П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Переполох на пляжі – відпочивальників налякала лялька “для дорослих”

Важливо

Мешканка Нової Зеландії Еліс Коудрі знайшла на пляжі Тапуає, як їй здалося, “труп жінки без голови”. Вона викликала копів, проте криміналом у цій справі і не пахло. Хвилі винесли на берег ляльку “для дорослих” у повний зріст.

Про це повідомляє UPI.

Еліс розповідає, що нещодавно вигулювала свого собаку, і він потягнув її до лінії прибою. Жінка подивилася на те, що лежить у піску – і просто завмерла. Це було схоже на людське тіло.

“Я просто заціпеніла, мені стало погано. Я однозначно побачила щось, що схоже на тулуб жінки, що лежала животом униз. Її пальці на ногах і руках були ну дуже реалістичні, наче у людини”, – розповідає Еліс.

Вона викликала поліцію. Прибули троє копів і один копнув “труп” ногою. Еліс здивувалася, але потім копи перевернули “тіло” горілиць. І стало ясно, що це лялька “для дорослих”.

Проте вона була дійсно у повний зріст і на стільки важкою, що усі троє поліцейських мали нести її до своєї машини, пригадує Еліс.

Як повідомляло BitukMedia, американська поліці двічі за декілька днів зупиняла у різних штатах на трасі транспорт у вигляді НЛО із “двома привітними гуманоїдами” всередині. Хоч космічний корабель був незареєстрований у США, обидва рази копи вирішили обійтися попередженням.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі