Site icon Bituk Media

Домашні та смішні: підбили підсумки конкурсу кумедних фотографій улюбленців

Переможець у категорії "Всі інші тварини": "Мені здається, я бачила мишу!", Автор - Дебі Томас

Конкурс Comedy Pet Photography Awards 2024 визначився зі своїми переможцями. Цей щорічний конкурс обирає найкумедніші та наймиліші моменти, зафіксовані власниками домашніх тварин по всьому світу. Розділіть з нами радість від перегляду цих веселих світлин!

На міжнародних онлайн-змаганнях комедійних фото тварин існують лише два суворі правила: по-перше, ніякого фотошопу, по-друге, заборонено спеціально вбирати тварин у потішні костюми. Тварини повинні смішити природньо! При відборі журі керувалося якістю фотографій та їхньою комічністю.

Цьогоріч до фіналу дійшли 30 фотографій. Всі фіналісти також взяли участь у номінації “Вибір глядацьких симпатій”. Через сайт конкурсу будь-яка людина могла проголосувати за фотографію вихованця, яка здається їй найкумеднішою.

Конкурс Comedy Pet Photography Awards 2024 був вигаданий професійними фотографами Полом Джойнсоном-Хіксом та Томом Салламом. В такий спосіб вони хочуть відзначити позитивну роль, яку домашні улюбленці відіграють у нашому житті, та підтримати рух захисту тварин.

Переможцем у загальному заліку та переможцем у категорії “Собаки” стала робота Сари Хаскелл під назвою “Не тільки для котів”. “Гектор бачив, як кіт це робив… тому подумав, що і він спробує… і от наскільки він просунувся, перш ніж здати назад. А в кота все було так легко…”, – підписала свою світлину авторка.

Переможець у загальному заліку та переможець у категорії “Собаки”: “Не тільки для котів”, Сара Хаскелл.
Переможець у категорії “Кішки”: “Кіт у пастці, як Супер Маріо”, Кеніті Морінага
Переможець у категорії “Юний фотограф”: “Втомлений віслючок”, Автор – Шарлотта Кітчен.
Переможець у категорії “Всі інші тварини”: “Нова троянда”, Автор – Джонатан Кейсі.
Переможець у категорії “Домашні тварини, схожі на своїх господарів”: “Горде цуценя зі своїм найкращим другом”, Автор – Дар’я Зеленцова
Переможець у номінації “Приз глядацьких симпатій”: “Тарзан”, Автор – Кадзутосі Оно

А тепер роботи, які заслужили високу оцінку журі.

“Кошеня на кухні”, Ацуюки Осіма
“Пес-буркотун”, Луїза Рібейро

Як розповідало раніше BitukMedia, реальна фотографія посіла призове місце на конкурсі згенерованих ШІ зображень.