Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Плекали 15 років – вазон став улюбленцем усього офісу

Важливо

Співробітники офісу британської пакувальної компанії Protective Solutions Ltd. із міста Стоунхаус  15 років доглядали за кімнатним плющем. Тепер загальна довжина його стебел – більше 90 м. А працівники жартома називають свого улюбленця “Одрі-два”, на честь інопланетянина-людоїда із фільму “Лавка жахіть”. І прикрашають на Різдво.

Про це повідомляє New York Post.

Кімнатний плющ до офісу принесли начальники Еллі Бреннан та її чоловік Дес. Вони взяли його для ванної. Проте рослина почала швидко розростатися і подружжя принесло її на роботу.

Працівники вирішили із плющем нічого не робити. І просто дозволили плющу рости так, як він хоче. Зараз кажуть, що він випускає нові пагони щодня.

Тож зараз плющ чіпляється за столи, комп’ютери, звивається по стелі і звисає із неї.

Садовий центр Gardening naturally у сусідньому місті вирішив стати спонсором “Одрі-два” та надає усе, що знаменитому плющу потрібно, безкоштовно.

Дес каже, що плющ – справжня знаменитість серед місцевих. А на Різдво його прикрашають гірляндою. Вона має 3,5 тис. лампочок.

Також Дес каже, що “Одрі-два” – це символ того, на скільки компанія турбується про навколишнє середовище. І зайвий привід, щоб поговорити із клієнтами про екологічне пакування.

Як повідомляло BitukMedia, золотушник високий (Solidago altissima) назвали “найрозумнішою” рослиною. Вчені з Корнельського університету (США) вважають, що його поведінку можна розглядати як прояв інтелекту, що робить рослину частково розумною. Золотушник буквально змінює свою поведінку залежно від інформації, отриманої з довкілля.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі