Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

На 100-річчя вінничанки з’їхались майже всі онуки та правнуки (ВІДЕО)

Важливо

У Вінниці 22 липня місцева влада привітала зі 100-річчям Ольгу Півторак. Ювілярка має 23 онуків та 63 правнуків. На святкуванні до іменинниці з’їхалась майже вся рідня.

Про це повідомили в міській раді Вінниці.

Ольга Омелянівна народилася 1924 року в Тульчинському районі Вінницької області. Як розповіла сама іменинниця, у вісім років вона з сестрою втратила батьків, згодом пережила важкі роки Голодомору 1932-1933 рр, Другу світову війну, другий голод, післявоєнну відбудову України на Донеччині.

За роботу в період Другої світової війни жінці надано статус “Учасник війни”. До Вінниці вона переїхала вже пенсіонеркою.

Впродовж свого довгого життя Ольга Омелянівна виховала чотирьох дітей. Також має 23 онуків та 63 правнуків.

Ольга Півторак – тринадцята сторічна ювілярка громади та п’ята, хто святкує свої 100-річні іменини у 2024 році.

Ольгу Омелянівну нагородили Почесною грамотою Вінницької міської ради та виконавчого комітету і грошовою премією. Відповідно до Комплексної програми “Основні напрями соціальної політики Вінницької міської територіальної громади на 2022-2026 роки” 100-річні вінничани отримують довічну щомісячну матеріальну допомогу в розмірі прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність.

Як розповідало раніше BitukMedia, літня пара з Філадельфії (США), віком 102 і 100 років, поєднала себе шлюбом, який став “повною несподіванкою” для їхніх родин. Молодята зустрічалися дев’ять років, перш ніж зважилися на одруження.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі