Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Фанати закидали футбольне поле рибними крокетами – матч довелося зупинити (ВІДЕО)

Важливо

Матч між норвежськими командами Rosenborg BK та  Lillestrom довелося зупинити, коли фанати почали кидати на поле рибні крокети та інші предмети. Таким чином вболівальники протестували проти використання системи відеоасистента арбітра (VAR).

Про це повідомляє UPI.

Подія сталася під час національного футбольного чемпіонату, який також носить назву Елітесеріен.  

@tv2sport 🚨Kampen mellom Rosenborg og Lillestrøm er avlyst etter gjentatte VAR-protester. Banen ble pepret med fiskekaker 🐟 #protest #eliteserien #var #rosenborg #lillestrøm ♬ original sound – TV 2 Sport

Спочатку фанати просто кидали на поле рибні котлетки. Гру зупинили. Коли команди повернулися на поле, вболівальники почали також жбурляти тенісні м’ячики та димові шашки.

Тож гра протривала лише півгодини, і організатори вимушені були її завершити із рахунком 0-0.

У Норвегії прийняли систему відеоасистента арбітра у 2023-му. Проте вболівальники скаржаться, що через неї арбітри надто багато часу витрачають на прийняття рішень, розглядаючи відео, і це затягує гру в основний час.

Як повідомляло BitukMedia, у США матч регулярного чемпіонату MLS між “Філадельфія Юніон” і “Нью-Йорк Сіті” зупинили через прудкого єнота. Співробітникам стадіону у Філадельфії не одразу вдалося зловити тварину та винести її за межі поля. А єнот, між тим, встановив рекорд.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі